Image Alt

News Headlines

  /  News Headlines
TajukTarikhVol.
ERC Morning Break Vol.01 06 February 201801MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.02 07 February 201802MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.03 08 February 201803MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.04 09 February 201804MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.05 12 February 201805MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.06 13 February 201806MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.07 14 February 201807MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.08 15 February 201808MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.09 19 February 201809MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.10 20 February 201810MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.11 21 February 201811MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.12 22 February 201812MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.13 23 February 201813MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.15 27 February 201815MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.16 28 February 201816MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.17 01 March 201817MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.18 02 March 201818MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.19 05 March 201819MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.20 06 March 201820MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.21 07 March 201821MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.22 08 March 201822MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.23 09 March 201823MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.24 11 March 201824MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.25 13 March 201825MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.26 14 March 201826MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.27 15 March 201827MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.28 16 March 201828MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.29 19 March 201829MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.30 20 March 201830MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.31 21 March 201831MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.32 22 March 201832MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.33 22 March 201833MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.34 26 March 201834MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.35 27 March 201835MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.36 28 March 201836MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.37 29 March 201837MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.38 30 March 201838MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.39 02 April 201839MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.40 03 April 201840MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.41 04 April 201841MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.42 05 April 201842MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.43 06 April 201843MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.44 09 April 201844MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.45 10 April 201845MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.46 11 April 201846MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.47 12 April 201847MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.48 13 April 201848MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.49 16 April 201849MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.50 17 April 201850MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.51 18 April 201851MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.52 19 April 201852MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.54 23 April 201854MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.56 25 April 201856MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.57 26 April 201857MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.58 27 April 201858MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.59 30 April 201859MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.60 02 May 201860MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.61 03 May 201861MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.62 04 May 201862MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.64 08 May 201864MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.67 16 May 201867MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.68 17 May 201868MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.69 18 May 201869MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.70 21 May 201870MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.71 22 May 201871MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.72 23 May 201872MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.73 24 May 201873MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.75 28 May 201875MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.76 30 May 201876MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.77 31 May 201877MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.78 01 June 201878MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.79 04 June 201879MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.80 05 June 201880MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.81 06 June 201881MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.82 07 June 201882MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.83 08 June 201883MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.84 11 June 201884MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.85 12 June 201885MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.86 13 June 201886MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.87 14 June 201887MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.88 18 June 201888MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.89 19 June 201889MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.90 20 June 201890MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.91 21 June 201891MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.92 22 June 201892MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.93 25 June 201893MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.94 26 June 201894MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.95 27 June 201895MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.96 28 June 201896MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.97 29 June 201897MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.98 02 July 201898MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.99 03 July 201899MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.100 04 July 2018100MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.101 05 July 2018101MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.102 06 July 2018102MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.103 09 July 2018103MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.104 10 July 2018104MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.105 11 July 2018105MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.106 12 July 2018106MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.108 16 July 2018108MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.109 17 July 2018109MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.110 18 July 2018110MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.111 19 July 2018111MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.112 20 July 2018112MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.113 23 July 2018113MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.114 24 July 2018114MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.115 25 July 2018115MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.116 26 July 2018116MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.117 27 July 2018117MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.118 30 July 2018118MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.119 31 July 2018119MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.120 01 August 2018120MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.121 02 August 2018121MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.122 03 August 2018122MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.123 06 August 2018123MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.124 07 August 2018124MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.125 08 August 2018125MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.126 09 August 2018126MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.127 10 August 2018127MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.128 13 August 2018128MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.129 14 August 2019129MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.130 15 August 2018130MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.131 16 August 2018131MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.132 17 August 2018132MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.134 20 August 2018134MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.135 21 August 2018135MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.136 23 August 2018136MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.137 24 August 2018137MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.138 27 August 2018138MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.139 28 August 2018139MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.140 29 August 2018140MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.142 03 September 2018142MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.143 04 September 2018143MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.144 05 September 2018144MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.145 06 September 2018145MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.147 12 September 2018147MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.148 13 September 2018148MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.149 14 September 2018149MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.150 18 September 2018150MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.151 19 September 2018151MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.152 20 September 2018152MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.153 21 September 2018153MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.154 26 September 2018154MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.155 27 September 2018155MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.156 28 September 2018156MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.157 01 October 2018157MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.158 02 October 2018158MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.159 03 October 2018159MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.160 04 October 2018160MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.161 05 October 2018161MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.162 08 October 2018162MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.163 09 October 2018163MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.164 10 October 2018164MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.165 11 October 2018165MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.166 12 October 2018166MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.167 15 October 2018167MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.168 16 October 2018168MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.169 17 October 2018169MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.170 18 October 2018170MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.171 19 October 2018171MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.172 22 October 2018172MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.173 23 October 2018173MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.174 24 October 2018174MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.175 25 October 2018175MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.176 26 October 2018176MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.177 29 October 2018177MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.178 30 October 2018178MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.179 31 October 2018179MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.180 01 November 2018180MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.181 02 November 2018181MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.182 12 November 2018182MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.183 13 November 2018183MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.184 14 November 2018184MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.185 15 November 2018185MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.186 16 November 2018186MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.187 19 November 2018187MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.188 21 November 2018188MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.189 22 November 2018189MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.190 23 November 2018190MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.191 26 November 2018191MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.192 27 November 2016192MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.193 28 November 2018193MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.195 30 November 2018195MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.197 04 December 2018197MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.198 05 December 2019198MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.199 06 December 2018199MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.201 10 December 2018201MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.202 12 December 2018202MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.203 13 December 2018203MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.204 14 December 2018204MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.205 17 December 2018205MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.206 18 December 2018206MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.207 19 December 2018207MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.208 20 December 2018208MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.209 21 December 2018209MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.210 24 December 2018210MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.211 26 December 2018211MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.212 27 December 2018212MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.213 28 December 2018213MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.214 31 December 2018214MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.215 02 January 2019215MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.216 03 January 2019216MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.217 04 January 2019217MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.218 07 January 2019218MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.219 08 January 2019219MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.220 09 January 2019220MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.221 10 January 2019221MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.222 11 January 2019222MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.223 14 January 2019223MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.224 16 January 2019224MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.225 17 January 2019225MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.226 18 January 2019226MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.227 22 January 2019227MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.228 23 January 2019228MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.229 24 January 2019229MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.231 28 January 2019231MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.232 01 September 2019232MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.245 21 February 2019245MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.246 22 February 2019246MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.247 25 February 2019247MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.248 27 February 2019248MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.249 28 February 2019249MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.250 01 March 2019250MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.251 04 March 2019251MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.252 05 March 2019252MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.253 06 March 2019253MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.254 07 March 2019254MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.255 08 March 2019255MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.256 11 March 2019256MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.258 13 March 2019258MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.259 14 March 2019259MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.260 15 March 2019260MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.261 18 March 2019261MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.262 19 March 2019262MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.264 21 March 2019264MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.265 22 March 2019265MUAT TURUN
ERC Morning Break Vol.266 25 March 2019266MUAT TURUN
Adakah anda telah hadiri kelas Dropship 101?

LATIHAN ASAS BISNES TUISYEN

Pusat tuisyen merupakan sebuah perniagaan yang penting dalam menyokong sektor pendidikan negara. Perniagaan ini juga masih kekal relevan kerana akademik akan selamanya menjadi sasaran ibu bapa di negara ini yang sangat mementingkan pendidikan berkualiti untuk anak-anak mereka.

Buat bakal pengusaha pusat tuisyen, anda perlu tahu bahawa ada banyak perkara yang perlu di titikberatkan sebelum menjalankan perniagaan ini selain untuk membantu pelajar mencapai kecemerlangan akademik.

Anda akan dibantu dan dibimbing oleh pakar yang terdiri daripada pemain industri ini mengenai pengurusan operasi bisnes pusat tuisyen.

Rebut peluang ini dan daftar segera!

Industri : Pusat Tuisyen (Atas Talian)
Tarikh : 15-17 Julai 2022
Pendaftaran: www.rebrand.ly/INBT2022_Tuisyen01

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

MENGHASILKAN VIDEO PEMASARAN MEDIA SOSIAL DENGAN SMARTPHONE

Pelajari teknik menghasilkan video pemasaran media sosial bertaraf profesional dengan menggunakan telefon pintar sahaja. Tak perlu nak gunakan khidmat juruvideo.

Inilah masanya untuk anda mengasah bakat untuk membuat video sendiri.

Kalau tak tahu macam mana cara nak shoot, tak mahir nak buat editing, apa lagi.. Terus tanya dan belajar dengan trainer kami nanti.

Anda akan sama-sama shoot serta edit video tu dan anda akan pulang dengan 1 video pemasaran selepas tamat program ini nanti.

Balik je program dah boleh guna video tu untuk promote produk korang tau!

Jom sertai program ini yang akan diadakan pada 13-14 Julai 2022 di Ipoh Perak
Daftar sekarang di www.rebrand.ly/Video_2202

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Anda dijemput hadir ke Jelajah Aspirasi Keluarga Malaysia Negeri Perak!

Temui team INSKEN bersama Agensi-agensi di bawah KUSKOP yang lain di Booth Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi (KUSKOP) dan Agensi untuk konsultasi perniagaan, info latihan, pembiayaan dan lain-lain.

Tempat : Litar Dato' Sagor, Pasir Salak, Perak Darul Ridzuan
Tarikh : 1 - 3 Julai 2022
Masa : 9.00 pagi hingga 6.00 petang

Daftar awal kehadiran di pautan ini https://bit.ly/PERAKPENGUNJUNG atau imbas Kod QR.

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Latihan Asas Keusahawanan (KAK)

Anda ingin mempelajari perkara asas dalam perniagaan?

Atau ingin memperbaiki perkara asas dalam perniagaan anda?

Latihan Asas Keusahawanan (KAK) adalah untuk anda!

Program ini akan membantu anda menguasai perkara asas di dalam bidang keusahawanan melalui modul-modul yang amat bermanfaat untuk perniagaan anda.

Ilmu yang anda perolehi dapat membantu kelangsungan bisnes anda dan melebihi daripada nilai pelaburan untuk menyertai program ini. Daftar segera kerana tempat adalah terhad.

1) Latihan Asas Keusahawanan (KAK09) - Sabah
Tarikh: 30-31 Julai 2022
Link: www.rebrand.ly/KAK_2209

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

KUASAI PLATFORM LAZADA DALAM 3 BULAN

Masih ramai lagi customer yang membeli menggunakan platform Lazada. Mana tak nya, buka je media sosial, terpampang promosi-promosi dari Lazada. Memang tergugat la bila tengok benda murah-murah ni.

Apa kata kali ini, kita pula yang guna platform Lazada supaya produk kita yang keluar di promosi-promosi tu nanti. Jangan risau, kalua takt ahu nak meniaga di platform ini.

INSKEN sedia untuk membantu anda!

Join Program E-Board dan kita akan membimbing anda untuk menguasai platform ini secara keseluruhan. Kita akan bantu anda untuk memulakan bisnes di Lazada dengan betul, strategi menarik trafik ke akaun Lazada, menggunakan tools untuk mempengaruhi pembeli, analisa data trafik dan banyak lagi Segalanya akan dibongkar melalui Program Bimbingan selama 3 bulan ini.

Pada akhir program, usahawan akan berupaya untuk meningkatkan jualan melalui platform Lazada. Menarik bukan? Tunggu apa lagi, jom daftar segera di

E-Board 2022
www.rebrand.ly/E-Board_2201

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

DOBI

Definisi Dobi adalah 'menghantar pakaian utk di­basuh dan digosok oleh tukang dobi'. Sehingga kini, masih ramai yang menjadikan khidmat dobi sebagai keperluan asas kerana lebih memudahkan, tidak memenatkan, jimat masa dan ruang.

Bagaimana pula cara untuk memulakan perniagaan dobi ?

Nak kena mulakan apa dulu ?

Paling asas adalah pemilihan mesin, cara pemasaran, cara pengiklanan, paip, ventilasi dan pelbagai lagi aspek-aspek yang penting.

Buat yang bercadang untuk membuka perniagaan dobi atau usahawan yang baru nak bermula dalam perniagaan dobi. Mari sertai Program Latihan Asas Industri Dobi ini, pasti akan terjawab segala macam persoalan yang bermain di minda.

Jumpa anda di Nilai, Negeri Sembilan pada 15 hingga 17 Julai 2022 ini.

Daftar segera di pautan ini www.rebrand.ly/INBT2022_Dobi

#inskenofficial
#inskenprihati
#keluargausahawan
#staysafe
...

MENGHASILKAN VIDEO PEMASARAN MEDIA SOSIAL DENGAN SMARTPHONE

Pelajari teknik menghasilkan video pemasaran media sosial bertaraf profesional dengan menggunakan telefon pintar sahaja. Tak perlu nak gunakan khidmat juruvideo.

Inilah masanya untuk anda mengasah bakat untuk membuat video sendiri.

Kalau tak tahu macam mana cara nak shoot, tak mahir nak buat editing, apa lagi.. Terus tanya dan belajar dengan trainer kami nanti.

Anda akan sama-sama shoot serta edit video tu dan anda akan pulang dengan 1 video pemasaran selepas tamat program ini nanti.

Balik je program dah boleh guna video tu untuk promote produk korang tau!

Jom sertai program ini yang akan diadakan pada 13-14 Julai 2022 di Ipoh Perak
Daftar sekarang di www.rebrand.ly/Video_2202

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Insken Facebook Messenger

Facebook