Image Alt

Muat Turun

  /  Muat Turun
TajukTarikh
Monograph – 5 Perkara Penting Sebelum Terjun Dalam Dunia Bisnes February 2016 February 2016MUAT TURUN
Adakah anda telah hadiri kelas Dropship 101?

Kursus Asas Keusahawanan (KAK)

Anda ingin mempelajari perkara asas dalam perniagaan?
Atau ingin memperbaiki perkara asas dalam perniagaan anda?

Kursus Asas Keusahawanan (KAK) adalah untuk anda!

Program ini akan membantu anda menguasai perkara asas di dalam bidang keusahawanan melalui modul-modul yang amat bermanfaat untuk perniagaan anda.

Ilmu yang anda perolehi dapat membantu kelangsungan bisnes anda dan melebihi daripada nilai pelaburan untuk menyertai program ini. Daftar segera kerana tempat adalah terhad.

Kusus Asas Keusahawanan (KAK)
Tarikh: 29-30 Januari 2022
Pendaftaran: www.rebrand.ly/KAK_Online2202

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

PROGRAM LATIHAN SECARA FIZIKAL!

Ya, betul apa yang anda baca ini. INSKEN sudah mula menjalankan program secara fizikal dan Program Menghasilkan Video Pemasaran Media Sosial Dengan Smartphone adalah yang pertama dibuka untuk kesemua usahawan.

Inilah masanya untuk anda asah bakat nak buat video tu bersama usahawan-usahawan lain. Kalau tak tahu macam mana nak shoot, tak mahir nak buat editing, apa lagi.. Terus tanya trainer tu nanti.

Anda akan sama-sama shoot serta edit video tu dan anda akan pulang dengan 1 video pemasaran selepas tamat program ini nanti. Balik je program dah boleh guna video tu untuk promote produk korang tau!

Jom sertai program ini yang akan diadakan pada 29-30 Januari 2022 di Best Western i-City Shah Alam. Daftar sekarang di www.rebrand.ly/Video_Online2201

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

Sejak kebelakangan ni banyak betul berita melibatkan kerosakan alam sekitar. Bohong kalau rasa tak risau dengan berita kemusnahan alam.

Tapi apa yang kita boleh buat? Eh dalam masa yang sama kita pun nak buat bisnes. Pening pulak.

Pernah dengar perusahaan sosial? Hah itulah jawapan kepada persoalan di atas. Kita boleh buat bisnes, jana untung dan pelihara alam sekitar dalam masa yang sama! Itu belum lagi impak sosial tau kepada penduduk setempat.

Tapi, ada impak bisnes ke bisnes kita, macam mana pulak nak kira impaknya?

Persoalan akan terjawap dalam kelas Kursus Asas Keusahawanan Sosial anjuran INSKEN tau.

Jom daftar sekarang!

Tarikh: 10 & 11 Februari 2022
Link: www.rebrand.ly/KAKSe_Online2201

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

Tahun baru ni, azam nak mulakan bisnes baru, nak jadi usahawan baru!

Jom kami bantu anda untuk capai azam tahun ini.

Apa kata anda mulakan dengan bisnes dropship dahulu?

Langkah pertama, sertai Program DNA dan anda akan diberikan pendedahan mengenai konsep bisnes dropship dan ejen daripada usahawan berpengalaman yang turut menjalankan bisnes dengan konsep ini.

Lepastu nak jadi dropship untuk produk apa?

Macam-macam produk akan ditawarkan melalui program ini, ada farm Fresh, Das Abdul, Dexandra, dan banyak lagi. Anda hanya perlu memilih salah satu produk yang anda berminat untuk menjadi dropship dan boleh terus mula menjual tanpa menggunakan modal.

Jika berminat, daftar segera Program Dropship 101 yang akan diadakan pada:

Tarikh: 29-30 Januari 2022
Pendaftaran: http://www.rebrand.ly/DNA_Dropship101

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

Adakah anda berminat untuk menjalankan perniagaan bakeri tetapi tak pasti nak mulakan macam mana?

Maklumlah nak menguruskan operasi bisnes seperti bakeri ni, pelbagai perkara asas perlu dititikberatkan. Senang cerita tak boleh "main langgar" je.

Nak pastikan korang tak "main langgar" je, kami di INSKEN menyediakan kursus Latihan Asas Bakeri kepada semua golongan masyarakat yang ingin menjana pendapatan. Syaratnya anda perlu berminat dan komited di sepanjang program ini dijalankan.

Ini juga merupakan peluang untuk anda menimba ilmu dan merasai sendiri pengalaman dalam industri ini bersama pemain industri yang hebat dan tidak asing lagi iaitu Anne Idris.

Jom daftar segera kerana tempat adalah terhad!

Latihan Asas Bakeri
Tarikh: 4-6 Februari 2022
Pendaftaran: www.rebrand.ly/INBT2022_Bakeri01

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

Kursus Asas Keusahawanan (KAK)

Anda ingin mempelajari perkara asas dalam perniagaan?
Atau ingin memperbaiki perkara asas dalam perniagaan anda?

Kursus Asas Keusahawanan (KAK) adalah untuk anda!

Program ini akan membantu anda menguasai perkara asas di dalam bidang keusahawanan melalui modul-modul yang amat bermanfaat untuk perniagaan anda.

Ilmu yang anda perolehi dapat membantu kelangsungan bisnes anda dan melebihi daripada nilai pelaburan untuk menyertai program ini. Daftar segera kerana tempat adalah terhad.

Kusus Asas Keusahawanan (KAK)
Tarikh: 29-30 Januari 2022
Pendaftaran: www.rebrand.ly/KAK_Online2202

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

Insken Facebook Messenger

Facebook