Image Alt

Muat Turun

  /  Muat Turun
TajukTarikh
Monograph – 5 Perkara Penting Sebelum Terjun Dalam Dunia Bisnes February 2016 February 2016MUAT TURUN
Adakah anda telah hadiri kelas Dropship 101?

MENGHASILKAN VIDEO PEMASARAN MEDIA SOSIAL DENGAN SMARTPHONE

Pelajari teknik menghasilkan video pemasaran media sosial bertaraf profesional dengan menggunakan telefon pintar sahaja. Tak perlu nak gunakan khidmat juruvideo.

Inilah masanya untuk anda mengasah bakat untuk membuat video sendiri.

Kalau tak tahu macam mana cara nak shoot, tak mahir nak buat editing, apa lagi.. Terus tanya dan belajar dengan trainer kami nanti.

Anda akan sama-sama shoot serta edit video tu dan anda akan pulang dengan 1 video pemasaran selepas tamat program ini nanti.

Balik je program dah boleh guna video tu untuk promote produk korang tau!

Jom sertai program ini yang akan diadakan pada 13-14 Julai 2022 di Ipoh Perak
Daftar sekarang di www.rebrand.ly/Video_2202

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Anda dijemput hadir ke Jelajah Aspirasi Keluarga Malaysia Negeri Perak!

Temui team INSKEN bersama Agensi-agensi di bawah KUSKOP yang lain di Booth Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi (KUSKOP) dan Agensi untuk konsultasi perniagaan, info latihan, pembiayaan dan lain-lain.

Tempat : Litar Dato' Sagor, Pasir Salak, Perak Darul Ridzuan
Tarikh : 1 - 3 Julai 2022
Masa : 9.00 pagi hingga 6.00 petang

Daftar awal kehadiran di pautan ini https://bit.ly/PERAKPENGUNJUNG atau imbas Kod QR.

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Latihan Asas Keusahawanan (KAK)

Anda ingin mempelajari perkara asas dalam perniagaan?

Atau ingin memperbaiki perkara asas dalam perniagaan anda?

Latihan Asas Keusahawanan (KAK) adalah untuk anda!

Program ini akan membantu anda menguasai perkara asas di dalam bidang keusahawanan melalui modul-modul yang amat bermanfaat untuk perniagaan anda.

Ilmu yang anda perolehi dapat membantu kelangsungan bisnes anda dan melebihi daripada nilai pelaburan untuk menyertai program ini. Daftar segera kerana tempat adalah terhad.

1) Latihan Asas Keusahawanan (KAK09) - Sabah
Tarikh: 30-31 Julai 2022
Link: www.rebrand.ly/KAK_2209

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

KUASAI PLATFORM LAZADA DALAM 3 BULAN

Masih ramai lagi customer yang membeli menggunakan platform Lazada. Mana tak nya, buka je media sosial, terpampang promosi-promosi dari Lazada. Memang tergugat la bila tengok benda murah-murah ni.

Apa kata kali ini, kita pula yang guna platform Lazada supaya produk kita yang keluar di promosi-promosi tu nanti. Jangan risau, kalua takt ahu nak meniaga di platform ini.

INSKEN sedia untuk membantu anda!

Join Program E-Board dan kita akan membimbing anda untuk menguasai platform ini secara keseluruhan. Kita akan bantu anda untuk memulakan bisnes di Lazada dengan betul, strategi menarik trafik ke akaun Lazada, menggunakan tools untuk mempengaruhi pembeli, analisa data trafik dan banyak lagi Segalanya akan dibongkar melalui Program Bimbingan selama 3 bulan ini.

Pada akhir program, usahawan akan berupaya untuk meningkatkan jualan melalui platform Lazada. Menarik bukan? Tunggu apa lagi, jom daftar segera di

E-Board 2022
www.rebrand.ly/E-Board_2201

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

DOBI

Definisi Dobi adalah 'menghantar pakaian utk di­basuh dan digosok oleh tukang dobi'. Sehingga kini, masih ramai yang menjadikan khidmat dobi sebagai keperluan asas kerana lebih memudahkan, tidak memenatkan, jimat masa dan ruang.

Bagaimana pula cara untuk memulakan perniagaan dobi ?

Nak kena mulakan apa dulu ?

Paling asas adalah pemilihan mesin, cara pemasaran, cara pengiklanan, paip, ventilasi dan pelbagai lagi aspek-aspek yang penting.

Buat yang bercadang untuk membuka perniagaan dobi atau usahawan yang baru nak bermula dalam perniagaan dobi. Mari sertai Program Latihan Asas Industri Dobi ini, pasti akan terjawab segala macam persoalan yang bermain di minda.

Jumpa anda di Nilai, Negeri Sembilan pada 15 hingga 17 Julai 2022 ini.

Daftar segera di pautan ini www.rebrand.ly/INBT2022_Dobi

#inskenofficial
#inskenprihati
#keluargausahawan
#staysafe
...

MENGHASILKAN VIDEO PEMASARAN MEDIA SOSIAL DENGAN SMARTPHONE

Pelajari teknik menghasilkan video pemasaran media sosial bertaraf profesional dengan menggunakan telefon pintar sahaja. Tak perlu nak gunakan khidmat juruvideo.

Inilah masanya untuk anda mengasah bakat untuk membuat video sendiri.

Kalau tak tahu macam mana cara nak shoot, tak mahir nak buat editing, apa lagi.. Terus tanya dan belajar dengan trainer kami nanti.

Anda akan sama-sama shoot serta edit video tu dan anda akan pulang dengan 1 video pemasaran selepas tamat program ini nanti.

Balik je program dah boleh guna video tu untuk promote produk korang tau!

Jom sertai program ini yang akan diadakan pada 13-14 Julai 2022 di Ipoh Perak
Daftar sekarang di www.rebrand.ly/Video_2202

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

IBBC POSTNATAL

Postnatal adalah bermaksud penjagaan dan rawatan untuk ibu selepas waktu bersalin.

Industri Postnatal mampu menjana pendapatan kerana semakin mendapat permintaan yang tinggi. Ia juga adalah salah satu cabang kerjaya di Malaysia. Juga, rata-rata pengusaha untuk bidang ini mempunyai kemahiran mengurut.

Selain daripada itu, perkhidmatan dalam bidang ini juga sudah menjadi semakin luas, kerana biasanya pakej didatangi sekali dengan pengurusan bayi, makanan berpantang dan lain-lain bagi memudahkan si ibu dan si suami.

Oleh itu, INSKEN akan menjalankan Program Bimbingan Industri Postnatal selama 4 bulan untuk membantu anda meningkatkan hasil jualan. Terbuka untuk usahawan yang sudah menjalankan perniagaan ini sekurang-kurangnya 2 tahun dan sudah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

Daftar segera :

IBBC Postnatal Cohort 2
Tarikh: Ogos
Link: www.rebrand.ly/IBBC2022_Postnatal2

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Insken Facebook Messenger

Facebook