Image Alt

RFP

  /  RFP
TajukTarikh
INSKEN Bumiputera Business Coaching (IBBC) April 2022 April 2022MUAT TURUN
Sample of Proposal (IBC) April 2022 April 2022MUAT TURUN
INSKEN Industry Based Training (INBT) 2022 March 2022 March 2022MUAT TURUN
Applied Product Development Programme (APDP) March 2022 March 2022MUAT TURUN
INSKEN Business Training (IBT) December 2021 December 2021MUAT TURUN
INSKEN Industry Based Training (INBT) May 2021 May 2021MUAT TURUN
INSKEN Product Development May 2021 May 2021MUAT TURUN
Online Onboarding Coaching Programme (E-Board) 2021 – TikTok Online Platform June 2021 June 2021MUAT TURUN
Online Onboarding Coaching Programme (E-BOARD) 2021 February 2021 February 2021MUAT TURUN
INSKEN Business Training 2021 February 2021 February 2021MUAT TURUN
INSKEN Coaching & Mentoring Programme 2021 December 2021 December 2021MUAT TURUN
INSKEN Business Training (IBT) – Product Development December 2020 December 2020MUAT TURUN
INSKEN Industry Research November 2020 November 2020MUAT TURUN
Sample of Proposal Online Onboarding Coaching Programme (E-Board) 2021 – TikTok Online Platform June 2021 June 2021MUAT TURUN
Sample of Proposal (E-BOARD 2021 - Coaching) February 2021 February 2021MUAT TURUN
Sample of Proposal (E-BOARD 2021 - E-Marketplace) February 2021 February 2021MUAT TURUN
Sample of Proposal (IBT) December 2020 December 2020MUAT TURUN
Sample of Proposal (INBT) December 2020 December 2020MUAT TURUN
Sample of Proposal (ACID 2020) June 2020 June 2020MUAT TURUN
Adakah anda telah hadiri kelas Dropship 101?

BUAT KAJIAN BISNES & PASARAN ANDA

Menariknya program ini, korang bukan sahaja diajar untuk membuat penyelidikan dan analisis pasaran tetapi korang juga akan membuat aktiviti ini secara praktikal di kawasan terpilih.

Dalam program ini juga akan didedahkan dengan cara mencipta atau membaik pulih produk sedia ada korang mengikut keperluan pengguna. Kiranya, korang buat produk yang pelanggan nak atau bersesuaian dengan citarasa orang Malaysia.

Apa citarasa orang kita? Ha itu la yang korang kena buat kajian bisnes dan pasaran! Nak buat macam mana?

Join Program Buat Kajian Bisnes & Pasaran Anda yang akan diadakan pada 28-29 Mei 2022 secara fizikal.

Daftar segera di www.rebrand.ly/BusinessAnalysis_2201

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Guys, nak bercakap dengan pelanggan ini ada caranya. Bukan main goreng je entah apa-apa. Lepastu bila customer tak beli, awak meroyan.

Tahu tak nak close sales ada tekniknya? Bila customer bantah, macam mana nak handle? Kita bongkar semua ini melalui program Sales Closing Technique yang akan diadakan pada 18-19 Mei 2022.

Tak payah pakai pelaris jumpa bomoh sana sini guys, ilmu yang kita kuasai ni la pelaris sebenar kepada jualan anda. Daftar segera program ini di www.rebrand.ly/SC_Online2202

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#bangsausahawan
#keluargausahawan
...

Nasi ayam ni kita letak harga RM6 satu set.

Untuk lamb chop haritu kedai sebelah sana tu letak RM12, jadi kita kena letak harga lebih kurang macam tu juga. Jangan mahal-mahal sangat.

Mak aiiii senangnya letak harga.. Main taram je bang….

Bukan macam tu caranya. Nak bisnes F&B bertahan lama kan? Kenalah cipta menu restoran korang dan kira keuntungan menu tersebut dengan betul.

Setiap menu yang ditawarkan tu korang kena kira kosnya satu persatu barulah boleh letak harga yang tepat. Bukan main survey je ikut harga orang lain jual.

Kalau tepat pengiraan korang, silap hari bulan untung pun meroket!

Siapa ada bisnes F&B memang perlu join program ini untuk semak semula serta belajar membuat pengiraan kos setiap menu bagi maksimumkan keuntungan.

Tarikh: 25-26 Mei 2022

Pendaftaran: www.rebrand.ly/Menu_Online2203

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

Di tempat kerja korang pernah ada konflik? Tak kira la konflik sesama staff atau staff dengan bos sendiri. Ada yang kata Si A macam ni, Si B macam tu.

Bila dah ada konflik ni, mula la persekitaran tempat bekerja pun tak sihat. Hubungan sesama pekerja dah tak cantik, macam mana nak buat kerja dengan baik kan?

Tapi, konflik ni pun ada kategori positif dan negatif. Jadi macam mana korang nak kenalpasti konflik ni kategori yang mana serta menyelesaikannya dengan cara yang profesional.

Ingat! Korang tak boleh biarkan konflik di tempat kerja ni berterusan demi kelangsungan bisnes yang baik.

Jom mantapkan cara korang handle konflik dalam bisnes melalui Program Pengurusan Konflik Dalam Perniagaan yang akan diadakan pada 24-25 Mei 2022.

Daftar segera di www.rebrand.ly/Konflik_2201

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

Kami dari INSKEN mengucapkan Selamat Menyambut Hari Wesak kepada seluruh penganut beragama Buddha di Malaysia.

#inskenofficial
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Maklumat mengenai INSKEN juga boleh didapati di LinkedIn: Institut Keusahawanan Negara.

Jom follow!

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Insken Facebook Messenger

Facebook