Image Alt

Penetapan Harga Produk

  /  Penetapan Harga Produk
×
Adakah anda telah hadiri kelas Dropship 101?

Siapa cakap bisnes jahitan ni untuk kaum wanita sahaja?

Kaum lelaki pun ramai yang berjaya dalam bidang ini. Malah ada juga yang mempunyai kemahiran menjahit lebih power daripada kaum wanita.

Tapi siapa lebih power menjahit tu bukan persoalannya.
Ceritanya sekarang, siapa yang nak buat bisnes jahitan tapi tak tahu bagaimana cara nak mula?

Tak kisah anda lelaki atau perempuan, program yang kami anjurkan ini adalah untuk anda.

Anda akan dibimbing oleh pemain industri ini sendiri melalui Kursus Asas Jahitan yang akan diadakan selama 3 hari.

Anda akan didedahkan dengan pelbagai perkara seperti teknik pemasaran, kos kewangan dan peralatan asas untuk memulakan perniagaan dan banyak lagi.

Program ini akan diadakan pada 29-31 Oktober 2021. Jika berminat anda boleh terus mendaftar di www.rebrand.ly/INBT2021_Jahitan01

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

TikTok?

Alaah budak-budak boleh la layan. Kita ni tak kan la nak main TikTok lagi?

Salah anggapan tu! Usahawan pun boleh guna platform ini untuk buat marketing. Mana tau, customer anda ada di platform TikTok? Lagi-lagi makin ramai tengah syok layan TikTok, kita ambil la peluang ni untuk promote produk anda. Menarik kan?

Jom sertai Program Terokai Pemasaran Baharu Melalui Aplikasi TikTok pada 16-17 November 2021. Pendaftaran telah dibuka di www.rebrand.ly/TikTok_Online2106

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Saksikan Majlis Pelancaran Program e-Showcase Koperasi dan Usahawan Wanita (eBizNITA) yang akan disempurnakan oleh YB Tan Sri Noh Omar , Menteri Pembangunan Usahawan Dan Koperasi menerusi FB Live MEDAC pada 26 Oktober 2021, Selasa, Jam 11.00 pagi.

#MEDACPrihatin #KeluargaMalaysia #BangsaUsahawan #DKN2030 #BekerjaBersamaRakyat #MEDAC #AdaptasiTeknologi #UsahawanWanita #KoperasiWanita #NegaraUsahawan #NohOmar #MusliminYahaya
...

Siapa cakap bisnes jahitan ni untuk kaum wanita sahaja?

Kaum lelaki pun ramai yang berjaya dalam bidang ini. Malah ada juga yang mempunyai kemahiran menjahit lebih power daripada kaum wanita.

Tapi siapa lebih power menjahit tu bukan persoalannya.
Ceritanya sekarang, siapa yang nak buat bisnes jahitan tapi tak tahu bagaimana cara nak mula?

Tak kisah anda lelaki atau perempuan, program yang kami anjurkan ini adalah untuk anda.

Anda akan dibimbing oleh pemain industri ini sendiri melalui Kursus Asas Jahitan yang akan diadakan selama 3 hari.

Anda akan didedahkan dengan pelbagai perkara seperti teknik pemasaran, kos kewangan dan peralatan asas untuk memulakan perniagaan dan banyak lagi.

Program ini akan diadakan pada 29-31 Oktober 2021. Jika berminat anda boleh terus mendaftar di www.rebrand.ly/INBT2021_Jahitan01

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

INSKEN ingin menawarkan peluang pekerjaan seperti di atas.

Jika berminat, sila hantar resume anda kepada hr@insken.gov.my sebelum tarikh tutup pada 8 November 2021. #KeluargaUsahawan #inskenofficial #staysafe #inskenprihatin
...

TikTok?

Alaah budak-budak boleh la layan. Kita ni tak kan la nak main TikTok lagi?

Salah anggapan tu! Usahawan pun boleh guna platform ini untuk buat marketing. Mana tau, customer anda ada di platform TikTok? Lagi-lagi makin ramai tengah syok layan TikTok, kita ambil la peluang ni untuk promote produk anda. Menarik kan?

Jom sertai Program Terokai Pemasaran Baharu Melalui Aplikasi TikTok pada 16-17 November 2021. Pendaftaran telah dibuka di www.rebrand.ly/TikTok_Online2106

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Insken Facebook Messenger

Facebook