INSTITUT KEUSAHAWANAN NEGARA BERHAD

REQUEST FOR PROPOSAL FORMAT

FOR INSKEN COACHING PROGRAMME (IBBC)

Company/Business Name Info Minda Sdn Bhd : **Registration No** IM – 075631 – D : Year Incorporated 2013 : Address & Phone No Info Minda Sdn Bhd : No 8-1. Jalan Usahawan 7. Pusat Bandar Damansara 50450 Kuala Lumpur No Tel: 03 – 8314 6666 No Fax: 03 – 8314 7777 Shareholder(s)/ Partner(s) a) Encik Abu Bin Ali : & Highest Academic MSc in Supply Chain Management (USM), 1984, **Qualifications & Working Director of Operation TNB** Experience b) Puan Fatimah Ahmad Advanced Diploma in Business Studies (Majoring in International Business) (ITM Shah Alam), 1990, Senior Manager (10 years of experienced in customer relationship & corporate serProduct Supply Development, Chain. Operations Management) Team members line up & a) Encik Abu Bin Mokhtar : MBA (UTM). Senior Consultants. SIRIM Berhad (12 Specialisation. **Highest Academic** years of experienced in Product Development, **Qualifications & Working** Supply Chain, Operations Management) Experience

PART A : COMPANY PROFILE (20%)

		 b) Encik Azman Bin Johan BBA Marketing (University of Adelaide), Senior Sales Manager (15 years of experienced in Business Development, Sales and Client Engagement
		Management)
Last year turnover (2017)	:	RM3,456,531.40
Full Employee(s)	:	15
Experience in industry	:	21 years
Experience in training	:	5 years
Track Record	:	 Business to Consumer (B2C) Trained 3,000 participants throughout the country on various topics such as supply chain, operations management, enterprise resource planning etc. Business to Business (B2B) a) Petronas b) Sime Darby Motor c) UMW Toyota d) Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM) e) Kementerian Kemajuan Luar Bandar & Wilayah (KKLW) f) Dewan Perniagaan Melayu Malaysia (DPMM)

PART B: PROGRAMME SPESIFICATIONS, TENTATIVE & INSTRUCTIONAL GUIDE (60%)

i. Programme Specifications - Coaching

Programme	:	INSKEN BUSINESS COACHING (SPA)
Code	:	BA_SV02
Mode	:	Coaching

Tenure	:	Within 4 months					
Objective	:	1. To guide the entrepreneurs on how to develop SPA's SOP					
		2. Application of the said knowledge					
Target Participant	:	Based on INSKEN's requirements					
Content	:	Proposed area of coaching that you think important to scale-					
		up business:					
		1. xx					
		2. xx					
Submission by &		Info Minda Sdn Bhd					
Address		No 8-1, Jalan Usahawan 7,					
		Pusat Bandar Damansara					
		50450 Kuala Lumpur					
		No Tel: 03 – 8314 6666					
		No Fax: 03 – 8314 7777					
		Contact name : Pn Azizah binti Abu					
		(012 – 345 6789)					
Coach, Highest	:	Encik Abu Bin Ali					
Academic & social		MSc in Supply Chain Management (USM)					
media accounts		Linkedin : Abu Ali					
(Linkedin, FB,		Facebook : Info Minda					
Twitter &		Twitter : Info Minda					
Instagram)		Instagram : Info Minda					
Make your pitch		We have 15 years experiences managing SPA. xxx					
(Not more than 30							
words & avoid							
generic pitches)		·					

ii. Programme Specifications – Industry Specific Workshop

Activity	:	Industry Specific Workshop (SPA)
Code	:	BA_SV02
Mode	:	Sharing Session (Business Talk)
Tenure	:	2 Days

Objective	:	 To equip the entrepreneurs with relevant knowledge, current trends, issues and challenges in the industry Application of the said knowledge
Content	:	Please state the proposed topics/module related: 1. The landscape of SPA industry around the world 2. xx 3. xx

Programme Tentative

Time	Day 1	Day 2			
08.00 – 09.00 am	Slot 1 : Registration, Ice Breaking & Introduction of the Programme	Slot 7 : Proposed Topic			
09.00 – 10.00 am	Slot 2 : The Landscape of SPA industry Around the World	Slot 8 : Proposed Topic			
10.00 – 10.30 am	Morning Tea Break				
10.30 – 1.00 pm	Slot 3 : Proposed Topic	Slot 9 : Proposed Topic			
1.00 – 2.15 pm	Lunch Break				
2.15 – 3.30 pm	Slot 4 : Proposed Topic	Slot 10 : Proposed Topic			

3.30 – 04.00 pm	Afternoon Tea Break					
04.00 – 06.00 pm	Slot 5 : Proposed Topic	Slot 11 : Summary, Wrap Up & Conclusion				
06.00 – 08.00 pm	Dinner Break	End of the Session				
08.00 – 10.30 pm	Slot 6 : Group Coaching					

iii) Instructional Guide

Slot	Time	Duration	Title	Learning Outcome	Activity	Material
1	8.30 – 9.00 am	30 min	Slot 1 : Registration, Ice Breaking & Introduction of the Programme	N/A	 Video show Ice Breaking Game Briefing 	VideoINSKEN slidesOthers
2	9.00 – 10.00 am	60 min	Slot 2 : The Landscape of SPA industry Around the World	Understand the current scenario of SPA industry	 Pre Test Video show Q& A 	• Workbook
	10.00 – 10.15 am	15 min	AM TEA BREAK			
3	10.15 – 1.00 pm	195 min	Slot 3 : Proposed Topic	XX	 Lecture Case Study Exercise 	 Workbook
	1.00 – 2.15 pm	75 min	LUNCH)		
4	2.15 – 3.30 pm	75 min	Slot 4 : Proposed Topic	XX	LectureExercise	• Workbook
	3.30 – 3.45 pm	15 min	PM TEA BREAK			
5	3.45 – 6.00 pm	135 min	Slot 5 : Proposed Topic	XX	• Dialogue	
	6.00 – 8.00 pm	120 min	DINNER			
6	8.00 – 10.30 pm	150 min	Slot 6 : Group Coaching	Q&A on matters pertaining respective	 Lecture Case Study Exercise 	• Workbook

				participants business operations		
7	8.30 – 9.00 am	30 min	Slot 7 : Proposed Topic	XX	 Lecture Case Study Exercise 	• Workbook
8	9.00 – 10.00 am	60 min	Slot 8 : Proposed Topic	XX	 Lecture Case Study Exercise 	Workbook
	10.00 – 10.15 am	15 min	AM TEA BREAK			
9	10.30 – 1.00 pm	180 min	Slot 9 : Proposed Topic	XX	 Lecture Case Study Exercise 	Workbook
	1.00 – 2.15 pm	75 min	LUNCH			
10	2.15 – 3.30 pm	75 min	Slot 10 : Proposed Topic	XX	 Lecture Case Study Exercise 	Workbook
	3.30 – 3.45 pm	15 min	PM TEA BREAK			
11	3.45 – 5.30 pm	135 min	Slot 11 : Summary, Wrap Up & Conclusion	N/A	 Post Test Evaluation Form	
	6.00 – 8.00 pm	120 min	End of the Session	N/A		

iv. PROGRAMME TENTATIVE (4X COACHING)

TIME	SESSION 1	TIME	SESSION 2
1 st Hour	REVIEW PROGRESS OF PARTICIPANTS (Progress and achievement of participants)	1 st Hour	REVIEW PROGRESS OF PARTICIPANTS (Progress and achievement of participants)
2 nd Hour	MODULE 1 MODULE 2	2 nd Hour	MODULE 3 MODULE 4
TIME	SESSION 3	TIME	SESSION 2
1 st Hour	REVIEW PROGRESS OF PARTICIPANTS (Progress and achievement of participants)	1 st Hour	REVIEW PROGRESS OF PARTICIPANTS (Progress and achievement of participants)
2 nd Hour	MODULE 5 MODULE 6	2 nd Hour	MODULE 7 MODULE 8

*This programme tentative is just a guide and may differ according to programme. Any changes are subject to your actual module delivery.

v. INSTRUCTIONAL GUIDE (4X COACHING)

SESSION	TIME	DURATION	TITLE/TOPIC	LEARNING OUTCOME	ACTIVITY	MATERIAL
1						
2						
3						
4						

PART C : PROPOSED COSTING (20%)

No	Item	Cost Per Unit (RM)	Unit	Total Cost (RM)
Deliv	ery for 30 pax, Coaching and Industry Specific Workshop			
1	Coaching Fee – (30 pax, 4 times)	5,000	4	20,000
2	Travelling & Accommodation – (Coaching to meet all participants at their venue, please estimate travelling in peninsular Malaysia and coaching trip is suggested by region travel)	3,000	4	12,000
3	Delivery – Industry Specific Workshop (2 days), including Module Development	3,000	1	3,000
4	Stationeries, workbooks and equipment	1,500	1	1,500
5	Misc.			500
	Total			37,000

Note: The costing is subject to further negotiation